Ez is csak ígéret maradt: nincs extra támogatás azoknak, akik kizárólag árammal fűtenek

Megosztás

A nyáron még feketén-fehéren megígérte a kormány ezt a plusztámogatást, de Gulyás Gergely miniszter most már teljesen világossá tette, hogy ebből a valóságból nem lesz semmi. Újabb ígéret pukkadt ki.

Nem ad extra támogatást a kormány azoknak, akik csak árammal fűtenek – derül ki az RTL Híradójából. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a kormány pillanatnyilag annyi segítségre képes, amennyit most nyújt a lakosságnak.

Bár nyáron még azt kommunikálta a kormány, hogy az áremelés által leginkább érintettek támogatásán még dolgoznak és azokat is ebbe a csoportba vették be, akik árammal fűtenek, ám mostanra kiderült, hogy a nagycsaládosokkal szemben a kizárólag áramot használók hiába várják a segítséget.

Pillanatnyilag ennyire vagyunk képesek

– mondta Gulyás Gergely, majd utána elmondta, hogy Magyarország bár nem a leggazdagabb állama Európának, de ennek ellenére ők adják a legnagyobb rezsitámogatást a lakosságnak.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek