Ma tartják az időközi választást Miskolc 3-as egyéni választókerületében

Megosztás

Hegedűs Andrea parlamentbe kerülése miatt van szükség az időközire, három jelölt közül választhatnak a szavazók reggel 6 és este 7 között.

Vasárnap időközi választást tartanak Miskolc 3-as egyéni választókerületében, miután a terület korábbi önkormányzati képviselője, Hegedüs Andrea az országgyűlési képviselői mandátumot szerzett.

A választópolgárok három jelölt közül választhatnak: Barta Gábor a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt, Sebe-Gazdig Judit a Velünk a Város Lokálpatrióta Egyesület, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom, a Párbeszéd Magyarországért Párt, a Demokratikus Koalíció és az LMP-Magyarország Zöld Pártja, Fülöp József Istvánné pedig a Magyar Munkáspárt és az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom jelöltjeként indul.

A választókerület és a mostani időközi furcsaságairól korábbi cikkünkben írtunk.

A választókerületben 7243-an élnek, választásra – összesen hét szavazókörben – 6159 fő jogosult.

A Miskolc 3-as számú egyéni választókerületének utcanévsora IDE kattintva érhető el. A szavazókörök listáját pedig ITT tekintheti meg. A szavazókörök szokás szerint reggel 6-kor kinyitották, a választópolgárok este 7-ig adhatják le voksaikat.

via Minap.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek