Hadházy a maszturbáláshoz hasonlította a Fidesz antikorrupciós lépéseit

Megosztás

Mint arról mi is írtunk, benyújtotta a kormány az EU-nak azt a javaslatcsomagot, amelyből kiderül az is, hogy létrehoznak egy „Belső Ellenőrzési és Integritási Igazgatóságot”, ami Navracsics Tibor munkaszervezésében fog működni, és az EU-s források felhasználását ellenőrzi. Az Integritás Hatóság lenne a kormány tervei szerint az a teljesen új korrupcióellenes intézmény, ami a kormány szándékai szerint megelőzné, ellenőrizné a csalásokat, összeférhetetlenségi és korrupciós ügyeket.

Erre reagált igencsak szókimondó módon Hadházy Ákos a Facebook-oldalán:

„AZ ”INTEGRITÁS HATÓSÁG„ ÉS AZ EURÓPAI ÜGYÉSZSÉG KÖZÖTT ”CSAK„ ANNYI A KÜLÖNBSÉG, MINT A MASZTURBÁLÁS ÉS A SZEX KÖZÖTT. Okozhat némi élvezetet az előbbi is, de eredménye csak az utóbbinak lesz” – írta a független képviselő.

Hadházy a törvényjavaslatról úgy fogalmaz, az „pont olyan lett, mint vártuk- ettől aztán nyugodtan lophatnak tovább.” A képviselő szerint problémás többek között, hogy a hatóságnak „nem lesz elrettentő ereje”, ugyanis „ha a hatóság véghez is visz egy korrekt vizsgálatot, a végeredmény annyi lesz, hogy szólhat a Versenyhivatalnak, a Közbeszerzési Döntöbizottságnak”, de nyomozni nem nyomozhat;

Forrás: Telex.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek