“Egyértelműen hírt hamisított a HírTV” – videó

Megosztás

Ilyen a fideszes hazugsággyár működés közben – olvasható Ujhelyi István YouTube-videójában. A kormányzati támadómédia hírhamisításának egy újabb fejezetéhez érkeztünk, úgy vágták meg és forgatták ki Ujhelyi István ellenzéki politikus mondatait, hogy az éppen ellenkező értelmet nyert és a Fidesz saját céljaira igyekezett felhasználni.

Az internet azonban nem felejt, Ujhelyi megmutatta a vágatlan felvételt is, amiből feketén-fehéren kiderült, hogy a HírTV úgy vágta meg Ujhelyi szavait, hogy az így pont ellenkező értelmet nyert.

A Hír TV egyik legutóbbi híradós anyagában azt állították, hogy szembe kerültem saját korábbi állításommal. A Tranziton ugyanis szerintük azt mondtam: az uniós szankciók tehetnek arról, hogy a magyar embereknek rossz – írta Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

Hírt hamisított a HírTV

Ilyen a fideszes hazugsággyár működés közben. A HírTV egyik legutóbbi híradós anyagában azt állították, hogy szembe kerültem saját korábbi állításommal, a Tranziton ugyanis szerintük azt mondtam: az uniós szankciók tehetnek arról, hogy a magyar embereknek rossz. Épp csak azt a mondatot vágták le a felvételből, amelyben hozzáteszem: ezt a Fidesz propaganda állítja.

Épp csak azt a mondatot vágták le a felvételből, amelyben hozzáteszem: ezt a Fidesz propaganda állítja. A Hír TV tudatosan és aljas módon hamisított – tette hozzá az MSZP-és politikus, aki YouTube-videóban leplezi le a hazugságot.

A Tranziton Ujhelyi a Balaton partján beszélgetett Deutsch Tamással, fideszes európai parlamenti képviselővel.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek