Kiváló fa létrák

Megosztás

A létra használata a régi időkbe nyúlik vissza és a használati célnak, igénynek, a rendelkezésre álló anyagnak és tudásnak megfelelően nagyon sokféle változatban készítették régen is, és készítik napjainkban is. 

Vannak speciális tetőlétrák, fa vagy fém létrák, horog és párkány létrák és még sok-sok féle igénynek és célnak megfelelő eszközök.

Az elnevezés német eredetű, régen lajtorjának nevezték a magyar nyelvben.

Ami a célnak megfelel

A létrák igen széles választékából választhatod ki a funkciónak legmegfelelőbbet.

Éppen ez a sokféleség indokolja, hogy vásárlás előtt alaposan gondold át, milyen munkához és milyen anyagból készült létrát kellene választanod ahhoz, hogy minél több magasban végzendő feladatod megoldásában optimális legyen.

Választhatsz fa,- vagy fém létrát, mindegyik kiváló minőségben kapható a Krause kínálatában. Az egyik legelterjedtebb fajta az úgynevezett kétoldalt járható falétra, az úgynevezett “festő létra”. Ez igazán sokféle célra felhasználható, fal vakoláshoz, festéshez, gipszkarton szereléshez, villanyszereléshez stb.

Miért válaszd a két oldalon járható fa létrát ?

A Krausenagyker.hu-Krause márkaképviselet fa létrái minden magasban végzett munkához megfelelnek és kiválóan segítik a tennivalók elvégzését.

Mivel nincs összecsukódást gátló felszerelve rájuk, így könnyen lehet velük lépdelni, elsősorban oldalra, mert így biztonságosabb. Mindenki látott már  szobafestőt, aki a létrán állva járta körbe a szobát minden gond nélkül.

A létra el van látva a szétcsúszást megakadályozó védelemmel, melyet egy vékony acél lánc biztosít, a teteje pedig több ponton csavarozott acél pánttal van ellátva.

Melyik fa létra éri meg ?

Nagyon jó kérdés! A Krause kétoldalon járható fa létrái bizony nem nevezhetők olcsónak, de ha 

megnézed közelebbről ezt a kérdést, beláthatod, hogy bizony kedvező árért kiváló minőséget vásárolhatsz! 

Elsődleges szempont a biztonság, hiszen sok időt kell a magasban töltened, egy rossz minőségű létra csak akadályoz a folyamatos munkavégzésben és sok bosszúságot okoz.

A Krause csak kiváló minőséget forgalmaz, fa létráink válogatott, csomómentes faanyagból készülnek, a fokok kemény fából vannak és hengeres csapolással vannak a szárakhoz rögzítve, ami abszolút környezetbarát megoldás. A csapolás  azt is megoldja, hogy hőingadozás esetén egyben mozognak az anyagok, nem lötyögnek a fokok.

A fa létra használata

A két oldalon járható fa létra kiválóságát bizonyítja az is, hogy cégünk 10 éves garanciát vállal ezekre a termékekre és ez csak a jó minőségű árukra szokás. Ez mutatja, hogy a fa létra megvásárlásával hosszú távú megoldást találsz a mindennapi munkavégzéshez. 

Mindenféle igényre  megoldást találhatsz weboldalunkon, hiszen nálunk megtalálható a létrák, állványok, guruló állványok teljes választéka, az egyszerű, háztartásban használt termékektől az ipari célra alkalmas, komoly állványzatokig.

Látogasd meg weboldalunkat és győződj meg bőséges kínálatunkról!

Kapcsolódó cikkek