Hétvégén jön a megyei rangadó az NBII-ben

Megosztás

A DVTK a második helyen álló Kazincbarcikát fogadja vasárnap este.

Nem úgy indult a feljutásról álmodozó Diósgyőr szezonja az NBII-ben, ahogy azt a csapatnál tervezték, meg is történt az edzőváltás, a hétvégi bajnoki mérkőzésen már nem Dragan Vukmir, hanem Kuznyecov Szergej irányítja az együttest. A DVTK eddig öt mérkőzésből kettőt nyert, hármat veszített, így hat ponttal a 20 csapatos bajnokság 13. helyén tanyázik.

A Kazincbarcika ellenben parádés formában van: az újonc az előző szezonban még az NBIII. Keleti csoportban szerepelt (és lett bajnok), most viszont ötből négyet nyert és csak egyszer kapott ki, így 12 ponttal a második, NBI-es feljutást érő helyen tartózkodik.

Érdekesség, hogy a felek gólkülönbsége egyformán nulla: a Barcika nyolcat lőtt és nyolcat kapott, a DVTK kilencet lőtt és kilencet is kapott eddig.

A mérkőzésen kívül is lesznek érdekes programok, erről a vendéglátó miskolciak számoltak be: http://dvtk.eu/merkozesek/pre/18598-merkozes-Diosgyori_VTK-Kolorcity_Kazincbarcika_SC/25584-Szines_programokkal_varjuk_a_gyerekeket-cikk-labdarugas

A borsodi rangadóval kapcsolatban a rendőrségnek is volt közlendője:

A Kolorcity Kazincbarcika SC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy a Miskolc, Lorántffy Zsuzsanna utca irányából közelítsék meg a vendégparkolót, mivel csak így lehetséges részükre biztosítani a biztonságos és megfelelő időben történő bejutást a stadionba!

A teher természetesen a DVTK-n lesz, otthon mindenképpen nyernie kellene a csapatnak ahhoz, hogy elinduljon felfelé, de a jelenlegi Barcika finoman szólva is kemény diónak ígérkezik.

Labdarúgó Merkantil Bank Liga NBII, 6. forduló
DVTK – Kolorcity Kazincbarcika SC vasárnap 19:00

fotó: Kolorcity Kazincbarcika SC Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek