Gyurcsány: Az öregúr bajban van

Megosztás

Orbán Viktor helyzetéről posztolt Gyurcsány Ferenc: a Demokratikus Koalíció elnöke szerint a magyar miniszterelnök egyedül maradt és itthon, valamint külföldön is bukásra áll.

“Az öregúr bajban van. Aki úgy hirtelen előránt tíz nemzetmentő pontot, az nem a nemzetet menti, hanem önmagát. Érzi, hogy elment mellette a valóság. Egyedül maradt. Szövege áporodott, könnyű, mégis mérgező, cselekedni már nem tud. Mert egyedül maradt. Nem kell zseninek lenni, hogy megértsük” – írta közösségi oldalán Gyurcsány.

“Van itt egy történelmi szövetség. Európai Uniónak hívják. Közösen keresi négyszázmillió ember, hogy miként élhet jobb életet. Sok ember, sok ország, sok kompromisszum. Ez a szabály. A mi emberünk nem így gondolta. “Nekem kell minden! Einstand” – hirdette, mint a vörösingesek a Pál utcai fiukban. A vörösinges erőszakfiúkat ki nem állhatjuk. Ezért a végén elverik őket. Mi meg a mi erőszakemberünket” – tette hozzá, majd levonta a végkövetkeztetést:

“Az öregúr most bukik meg itthon, mert kiderült, hogy rendszere tarthatatlan, ígéretei a semmibe zuhannak. És most bukik meg a világban, mert zavaros gonoszsága már csak vállalhatatlan történelmi gazembereknek kell. Az öregúr menőfélben van. Mi meg készülünk.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek