Miskolciak, figyelem! Óriási változás a zöld rendszámos autók parkolásával kapcsolatosan

Megosztás

Megszűnik az eddig megszokott, ingyenes parkolás a zöld rendszámos gépjárművekkel kapcsolatban, komoly szigorítást vezetnek be ezen a téren is. Ráadásul az, ha a jelentősen leszűkülő kör továbbra is ingyen szeretne parkolni, igényel némi utánajárást. Fontos tudni a részleteket, nehogy egy vaskos büntetést kapjunk a nyakunkba két hét múlva.

Az egyik miskolci Facebook-csoportban osztották meg erről a részleteket.

“Sziasztok! Zöld rendszámmal közlekedő autósok figyelmét szeretném felhívni arra, hogy 2022. augusztus 1-től már csak a tisztán elektromos meghajtású járművek parkolhatnak ingyen Miskolcon a 13/2022. (VI.28.) sz. önkormányzati rendelettel módosított 37/2016. (XII.12.) sz. önkormányzati rendelet (parkolási rendelet) alapján:

“Kizárólag elektromos meghajtású jármű, igazolás alapján, az ügyfélszolgálaton történő regisztrációt követően mentesülhet a várakozási díj megfizetési alól.”

A hozzászólásokból a véleményeket és további részleteket is megtudhattunk.

“Melyik ügyfélszolgálat? Ahol a parkolóbérleteket árulják? Online regisztráció nem tudod van e esetleg?
Igen, én bementem személyesen a Széchenyi 20. alá, ahol beszkennelték a forgalmit. Azt nem tudom, hogy más módon (pld. e-mailben elküldve) lehet-e, de szerintem kérdezd meg tőlük telefonon: https://varosgazda.hu/parkolas

“Sziasztok! Megkérdeztem, csak személyesen lehet regisztrálni, online felületen nem.”

“Ideje! Tehát a mindenféle fajta hybrid nem!🤔👌

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek