Ismét egy vasúti baleset, egy kisteherautóval ütközött Cegléden egy IC-vonat

Megosztás

Az idei évben valahogy különösen figyelmetlenek a közúton vezető sofőrök, már a nagyon sokadik baleset történik vasúti átjáróban. Először ugyan az a hír járta, hogy nem lett halálos áldozat, de egy 17 éves fiatalember mégiscsak belehalt a balesetbe.

Szünetel a vasúti forgalom Nagykőrös és Cegléd között, mert a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó Torontál InterCity Cegléden, egy vasúti átjáróban összeütközött egy gépjárművel – közölte a Mávinform hétfő reggel.

Azt írták, hogy a vonaton nem sérült meg senki; a vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött, piros jelzést mutatott. A Mávinform közlése szerint vonatpótló autóbuszt rendeltek az utasok elszállításához.

A Budapest-Szeged közötti IC-vonatok hosszabb menetidővel járnak a pótlóbuszos közlekedés és az átszállások miatt – tették hozzá.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a vonat egy kisteherautóval ütközött Cegléden, a Dohány utcai vasúti átjáróban.

A gépjármű vezetője beszorult a teherautóba, a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval kezdték meg kiemelését – írták.

Frissítés: A helyszínen meghalt annak a kisteherautónak a vezetője, amelyik hétfő reggel ütközött össze a Torontál InterCityvel Cegléden.

police.hu szerint egy 17 éves helybéli férfi a baleset áldozata.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek