Bepanaszoltak egy esethez kivonuló mentőst, mert “zavaróan állt meg” az út szélén

Megosztás

A magát Sherlock Holmesnak és kicsit túl fontosnak érző bepanaszoló szerint a mentős csak azért parkolt így, hogy fontosnak láttassa magát. Az OMSZ reagált az írásra.

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „104 Tisztelt MentÅs Szolgálat! Vizsgálják meg, miért állt így a mentő a Bem rakparton 2022.04 12:48kor, amikor ez a kép készült! Ez igazolni is tudom! Lett volna helye, hogy felálljon teljesen de helyette szándékosan úgy állt le, hogy kerülgetni kelljen mindenkinek. Tudom, hogy hasznos amit csinálnak de ez csak azért csinálta a sofÅr, hogy mindenki lássa milyen fontosak Felháborító!!! F Ákos”

Íme a mentőszolgálat reakciója a Facebookon:

❗️PARKOLÁS MIATT PANASZOLTÁK BE AZ ÉLETMENTŐKET, ÍME A VÁLASZ❗️
“Tisztelt F. Ákos!
Tapasztalt gépkocsivezető bajtársunk meghallgatására nem került sor, hiszen ( mint az a mellékelt képen is jól látható ) a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését ( pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő ), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna.

Digitálisan rögzített adataink alapján a mentőautó 36 percet várakozott a helyszínen, az ezzel okozott kellemetlenségek miatt szíves megértését kérjük!”

Mindig is irigyeltük azokat, akiknek ennyi szabadidejük van, hogy ilyennel foglalkozzanak. Köszönjük, Emese…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek