A DK tovább támad: szerintük a kétharmad kizárólagos oka Márki-Zay Péter

Megosztás

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke már a választás estéjén beleszállt Márki-Zay Péterbe, most pedig Barkóczi Balázs, a párt szóvivője még ennél is tovább ment: mint írta, a kétharmad kizárólagos oka Márki-Zay Péter. Minimum megkérdőjelezhető állítás egy ember nyakába varrni a sorozatban negyedik kétharmadot a DK részéről, Barkóczi mindenesetre élesen bírálta az egyesült ellenzék volt miniszterelnök-jelöltjét.

“Látom, hogy a vereség után néhány ellenzéki is Gyurcsány Ferencet emlegeti, mert könnyebb és megnyugtatóbb nekik az a tudat, hogy ő a hibás ezért a választási vereségért, nem pedig Márki-Zay Péter. Hadd hívjam fel a figyelmüket egy apró összefüggésre. Mert valóban van itt egy Gyurcsány-szál a háttérben, csak nem úgy, ahogy elsőre gondolják, meg nem is annyira a háttérben:.

2019, önkormányzati választás – Nincs Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc pedig felszántja az országot az egész kampányban. Eredmény: masszív ellenzéki győzelem, nyertünk Budapesten, Miskolcon, Pécsen, Tatabányán, Salgótarjánban, Egerben és Szombathelyen.

2022, országgyűlési választás – Gyurcsány Ferenc nem folytathat országos kampányt, mert erre kéri Márki-Zay Péter, aki végigkampányolja az országot. Eredmény: kétharmados Fidesz-győzelem, a 2019-ben megnyert városok jelentős többségében veszített az ellenzék.

Tessék levonni a következtetéseket! Ha nem nézünk szembe az igazsággal, tanulni sem fogunk belőle: Márki-Zay Péter a kétharmad felelőse” írta.

Egy apróságot azért mi is hozzátennénk: 2019, önkormányzati választás, Márki-Zay Péter nyer, Gyurcsány Ferenc és a DK veszít, nagyon, az eredmény: kétharmados Fidesz-győzelem.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek