“A turizmusnak messze az tenné a legjobbat, ha megszabadulhatna Orbán Ráheltől és turisztikai ügynökségétől”

Megosztás

A miniszterelnök és a lányához köthető turisztikai ügynökség teljesen átformálta a szektort, természetesen a fideszes kiváltságosok és közvetlen köreik kapták az elképesztő mennyiségű EU-s támogatásokat óriási részben. Az egész turizmus fellélegezhetne, ha végre nem csak az élősködők kapnának a brüsszeli pénzekből, hanem azok is, ahol valóban nagy szükség van rá.

A részleteket Sermer Ádám fedte fel új felfogású imázsfilmjében.

“A koronavírus-járvány árnyékában az Orbán Ráhelhez köthető Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül teljesen átalakították a magyar turisztikai szektort. A kormányzat a fideszes kiváltságosok teljesítmény nélküli vállalkozásaira öntötte az uniós támogatásokat, és mellé túlárazott imázsfilmeket is forgattak. Nagy jótétemény lenne a magyar turizmusnak, ha megszabadulna a Fidesz-kormánytól és az Orbán-család befolyásától.

Pedig ezt a rengeteg pénzt hasznosan is el lehetett volna költeni. A Magyar Turisztikai Ügynökség közpénzből forgatott anyagainak felhasználásával készítettünk egy valódi imázsfilmet. Mert ahogy a turizmus, úgy Magyarország is mindannyiunké – nem a fideszes kiváltságosoké.

Csak felfelé! Borsod, vedd kezedbe a sorsod!”

Kapcsolódó cikkek