Hangulatkeltés: nem zárják be az Ellipsumot, csak karbantartás történik, addig pedig hétvégén egy nagy buli

Megosztás

Szombaton egy remek hangulatú éjszakai fürdőzésre hív az Ellipsum fürdő. Miskolctapolca pezsgését azután sem kell nélkülözni, de az eddigi üzemeltetés során felmerülő komolyabban szükségessé váló garanciális karbantartási munkálatokat csak úgy lehet elvégezni, ha a fürdő egy időre zárva tart. De a híresztelések ellenére a város nem zárja be örökre az Ellipsumot, csak a munkálatok idejére.

Garanciális javítások és karbantartási munkálatok kezdődnek február 1-től az Ellipsum Élményfürdőben, mely során az eddigi üzemeltetés alatt feltárt hibák teljeskörű kijavítására is sor kerül. Ezen nagyobb volumenű munkák elvégzése nem oldható meg a nyitvatartás mellett, ezért az élményfürdő – a kivitelezővel történt egyeztetések alapján – várhatóan néhány hét múlva nyithat meg újra a fürdőzni vágyók előtt.

Az előre megvásárolt – élményfürdőbe szóló – ajándékutalványok, illetve a kiadott kedvezménykuponok felhasználási ideje meghosszabbodik a zárva tartás időtartamával.

A karbantartás az Ellipsum Strandfürdőt (korábban Miskolctapolcai Strandfürdő) nem érinti, így az itt található wellness/fitness részleg, valamint a szaunavilág változatlan nyitvatartással várja a fürdőzni és pihenni vágyókat.

A munkálatok megkezdése előtt ezen a héten szombaton még egy éjszakai fürdőzésre várjuk a vendégeket az élményfürdőbe.

A fürdő saját honlapja számolt be a részletekről:

“Január 29-én tölts velünk egy hangulatos szombat estét az Ellipsum Élményfürdőben! Zenés éjszakai fürdőzéssel várunk a megszokott nyitvatartáson kívül, 20:00 és 00:00 között. Az első 100 fő egy welcome drinkre is vendégünk, mely akár a kültéri ülőmedencében is elfogyasztható.

Zenés éjszakai fürdőzés az Ellipsum Élményfürdőben

Az éjszakai fürdőjegy ára egységesen 4 000 Ft/fő.

A fürdőbelépő az egyedi hangulatú Relax csarnok négy beltéri, valamint a kültéri ülőmedence igénybevételére jogosít fel. A tökéletes ellazulást számtalan vízi élményelem: pezsgőágyak, levegőbuzgárok, sodrófolyosó, nyakzuhanyok, dögönyözők, jacuzzi, valamint különböző masszázsfülkék biztosítják. Az Ell’ Bistro Étterem is egész este nyitva tart, ahol akár SZÉP kártyával is vásárolhatsz.

Jegyvásárlás kizárólag a helyszínen 20:00 órától; medencezárás 23:30; fürdőzárás: 00:00″

Kapcsolódó cikkek