Figyelem, felújítás és átépítés miatt lezárások lesznek a miskolci kórház területén!

Megosztás

Korszerűsítések és bővítések zajlanak az épületkomplexum területén, figyeljünk a lezárásokra, másfél napot érintenek a munkálatok.

A részletekről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház osztott meg részleteket saját Facebook-oldalán.

“Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink!

Beruházásokkal, korszerűsítésekkel újul meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban a gyermeksürgősségi ellátás. Az ország második legnagyobb gyermekgyógyászati centrumában egyebek mellett bővítjük a gyermeksürgősségi és traumatológiai ambulanciákat, megújul a teljes műtőblokk, valamint a központi betegellátónak közvetlen összeköttetése lesz a helikopterleszállóval.

Ez az összeköttetés – amely egy zárt függőfolyosó – a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ és a Központi Betegellátó Épület között helyezkedik majd el.A beruházás részeként az ehhez szükséges hídelemeket 2022.01.28-án szállítják intézményünkbe.Tájékoztatjuk Önöket, hogy a beszállítási útvonal biztosítása érdekében 2022. január 27-én 16:00 órától – 2022. január 28-án éjfélig a mellékelt vázlatrajzon bemutatott útvonalat a hídelemek szállítása miatt lezárjuk.

Ezen útszakaszon a fenti időpontban parkolási, és megállási tilalom lép életbe.Emellett 2022. január 28-tól a Központi Betegellátó épületében található felnőtt sürgősségi osztály (SBO) mentőparkolója építési terület lesz, így az említett helyszínen megállni szigorúan tilos és balesetveszélyes!Megértésüket megköszönjük!

Miskolc, 2022. január 26.

Tisztelettel: Dr. Révész János főigazgató”

Related posts