A legjobb játék testvéreknek húsvétra

Megosztás

Két fiad van, és valami igazán nagy durranással szeretnéd meglepni őket húsvétra? Bár még csak most múlt el a karácsony, de sosem lehet időben elkezdeni az ötletelést, ha ajándékokról van szó. Mutatunk egy igazán bombasztikus játékot, amit nem akarnak majd letenni, és csak egymással fognak játszani… vagy egymás ellen?

2 in 1

Szereti a gyermeked a távirányítású autókat? Szívesen lövöldözik a játék fegyverével? Akkor ötvözd a kettőt és ajándékozz neki egy Laser Battle Huntert! Képzelj el egy nagy dobozt, amiben egy pár távirányító és 2 versenyautó van. Mindez persze nem elég, mert nem átlagos autókról van szó, hanem 2 tankról, amik egymásra lőve próbálnak pontot szerezni és kiiktatni a másikat. Mintha mindez nem lenne elég, akár 8 tank is csatázhat egymás ellen, így jó megoldás, ha nem csak nálatok van ilyen izgalmas játék, hanem a baráti körben is van néhány. 

A Játéksziget távirányítós autók kínálatából könnyedén beszerezheted a gyermekednek ezt az izgalmas szettet, akárcsak a többi gyermek szülei is. 

A kezelése roppant egyszerű, mivel a távirányítón a tipikus kezelőgombokon túl van egy nagy FIRE gomb, amivel bármikor lövést adhat le az ellenséges járművekre. Ennek köszönhetően akár óvodáskortól is ki lehet próbálni, de persze minél idősebbek a gyermekek, annál izgalmasabb lesz a játék. Kültéren és beltéren egyaránt jó móka, hiszen nem árt elbújni a lövések elől, így garantáltan jó móka lesz.

Cikázás mindenhol

Mivel a Laser Battle Hunter távirányítós tankjai nemcsak előre, hanem oldalra is képesek mozogni, így remek ütközetek várhatóak. Ennek köszönhetően sosem lehet tudni, hogy mi lesz a következő mozdulat, az az útvonal, ami menekülést nyújt. Szabad, sík terepen pedig a legjobb móka, ha megnézhetik az autó végsebességét és végre lehet vele gyorsulni. 

Az is előfordulhat, hogy épp nincs kivel játszani, mert mondjuk senki nem ér rá, vagy egyedül szeretné elfoglalni magát a gyermek. Ebben az esetben is jó megoldás, mivel létezik a játékon egy olyan funkció, mellyel önvezetővé válik az egyik autó. Ez nagyon hasznos, hiszen így ugyanazt a hatást éri el a játék, mintha lenne ellenfél a csatában, de mégis képes a gyermek egyedül játszani. 

Ahhoz, hogy valaki nyerjen, teljesen harcképtelenné kell tennie az ellenfelet. Ezt úgy érheti el, hogy egymás után háromszor eltalálja a másik autót. Ez bár könnyűnek hangzik, de a változó sebesség és a sokféle manőverezhetőség ismeretében közel sem annyira egyszerű. Bevitt találat esetén az autó robbanó hangot ad és megrázkódik, végül a 3 találat után harc- és mozgásképtelen lesz. 

Maga a játék eléggé elemigényes, mivel az autókba egyenként 5 darab ceruzaelem szükséges, míg a távirányítókba 2-2. Ez azért elég tetemes mennyiség, így érdemes jó néhány tölthető elemmel gazdagítani a családi elemtárat, mivel az kevésbé költséges, mint állandóan újat venni.

Kapcsolódó cikkek