A Fidesz legnagyobb aduásza is óriási hazugság, az államadósság 11 év alatt közel a duplájára nőtt

Megosztás

Korábban mindig a legnagyobb támadási felületet a baloldali kormányok ellen az adta a Fidesznek, hogy az IMF és Európa irányába eladósították az országot. A látványos csata azonban óriási bukást hozott Orbánéknak, csak most egy másik irányba adósodtunk el, de veszettül. A kedvezményes hitelek helyett most piaci hiteleket kell majd törleszteni az utókornak, csak sokkal többet és sokkal rosszabb feltételekkel.

Mondhatnánk azt is, hogy jó reggelt Magyarország. A kormányzati propagandagépezet rendre azt kommunikálja, hogy a Fidesz visszafizette hazánk adósságát Európa felé. Ha megnézzük a hivatalos adatokat, észrevehetjük a hatalmas csúsztatást. Most leginkább az oroszoknak és a kínaiaknak tartozunk elképesztő összegekkel.

Hadházy Ákos független képviselő a Facebookon a pontos számokat is megosztotta a 2010-es és az idei adatokat illetően. Egészen ijesztő, majdnem megduplázódott Magyarország államadóssága. Erről megint nem fogunk hallani az M1-es híradóban, de még a kormányinfón sem. Sajnos hivatalos forrásból dolgozott Hadházy.

“Az államadósság elleni csatát csúnyán elvesztette a tábornok, ezért keresett más ellenséget, melegeket, Sorost, Brüsszelt, színművészetit, ellenzéket stb. stb.”

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és szöveg

Kapcsolódó cikkek