Buszos utazást szervezett a békemenetre a polgármester, azóta tagadja az egészet

Megosztás

Helyesebben, az önkormányzat szervezte az utat, az egyik dolgozó el is ismerte. A nyírkércsi polgármester azonban azt állítja, ők nem szerveztek ilyet. Itt valaki megint hazudik. A tények nem igazán a falu első emberét igazolják.

A hatalmas ellentmondásra Hadházy Ákos független képviselő hívta fel a figyelmet a Facebookon.

“A nyírkércsi polgármester szerint az önkormányzatuk nem szervezett utazást a “Békemenetre”. Ez azért furcsa, mert a faluban szórólapot szórtak ki a polgi nevében arról, hogy az önkormányzat utazást szervez a “Békemenetre” és ezt az önkormányzat egy alkalmazottja telefonon meg is erősítette.

Három eset lehetséges:1) Az utazás a botrány miatt elmaradt, így miattam egy busznyi nyírkércsi hiányzott a pesti városnéző sétáról. 2) A polgármester hazudott a válaszában. 3) Két Nyírkércs nevű falu van az országban és a véletlenek különös összjátéka miatt mindkettő polgármesterét Rostás Jánosnak hívják. A válasz a képek között”

A hozzászólások között olvashattunk egy negyedik variációt is: “Mi van akkor, ha Nyírkércs egy olyan becsületes település, ahol egyetlen lakos sem Orbán-hívő, így nem volt kit elutaztatni a faluból Budapestre?”

Nem érhető el leírás a fényképhez.
A hivatalos válasz

Ezzel szemben:

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Tisztelt Nyírkércsi Állampolgárok! A Budapesten megtartásra kerülÅ 2021. október 23-ai Békemenetre az Önkormányzat csoportos autóbuszos utazást szervez. Aki szeretne ezen a rendezvényen résztvenni, október 20-án (szerdán) 16 óráig jelentkezzen a Közös Ãnkormányzati Hivatalban. Rostás János Tibor sk. polgármester 1.0x”
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy

Kapcsolódó cikkek