Élőben közvetítik majd Borsod 1. és 4. számú választókerületének előválasztási vitáit

Megosztás

A Tabumentes Ország (TMO) és a JövőTV előválasztási vitákat szerveznek a héten Borsod-Abaúj-Zemplén megye két választókörzetében. Csütörtökön a Miskolc nagyjából felét jelentő Borsod 1. számú választókerületében, pénteken, a 4. számú választókerület központjában, Kazincbarcikán rendezik meg a beszélgetéseket.

Miskolc, BAZ 1.

A szeptember 16-ra eső vitán mindhárom előválasztási képviselőjelölt részt fog venni: Csabalik Zsuzsanna független, Dr. Simon Gábor, az MSZP és a Párbeszéd indulója, és Szilágyi Szabolcs, Jobbikos politikus, akit pártja mellett még a DK, az LMP, a Momentum és az MMM is támogat.

A moderátor szerepét Juhász Bence fogja betölteni a TMO egyesületétől. A vita 18:00-kor veszi kezdetét, azonban már fél órával előtte, 17:30-tól kapunyitás lesz, így kényelmesen helyet foglalhat minden érdeklődő. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményeket online is közvetíti majd a JövőTV, ezügyben a program Facebook eseményét érdemes figyelni.

Kazincbarcika, BAZ 4.

Rögtön egy nappal az első borsodi vita után, szeptember 17-én tartják a következőt, ezúttal megyénk 4-es számú választókerületében, Kazincbarcikán. Ezen az eseményen is részt vesz mindhárom jelölt. Ők név szerint Hornyák Evelin, a Momentumtól, akit pártja mellett a Párbeszéd és az MSZP is támogat, Koleszár István független jelölt, de ott lesz Üveges Gábor is, aki a Jobbik, az MMM, a DK és az LMP is támogat.

A kezdés itt is 18:00-ra esik, 17:30-as kapunyitással. A moderátor ezúttal is Juhász Bence lesz. A vitára itt tudnak regisztrálni, a Facebook eseményt pedig itt találják. A rendezvény online közvetítésétitt is JövőTV vállalta magára, érdemes tehát feljegyezni a naptárba annak is, aki nem tud személyesen megjelenni.

Kapcsolódó cikkek