Ismét egy totális ellentmondás Orbán Viktor kommunikációjában – mond valamit, majd másfél év múlva homlokegyenest ellentétes véleményen van

Megosztás

Sajnos ilyen a politika, legalábbis a Fidesz-KDNP-nél feltétlenül. Amikor attól reméltek többet, megrögzött liberálisok voltak, majd konzervatív, keresztény értékrendet vallottak, a liberálisokat hírből sem akarják hallani. Másfél éve még kígyót-békát kiabáltak az EU-ra és Brüsszelre, most pedig az EU megmentői akarnak lenni. Ez így már zavaros és érthetetlen.

Mindössze két, Orbán Viktortól származó nyilatkozatot hasonlított össze saját közösségi oldalán Juszt László, már pusztán ebből is lehetetlen kiigazodni. Talán annyi világos, hogy el akarják kerülni a további szavazóvesztést, ezért nem ciki egy újabbat fordítani a köpönyegen.

“(2020.02. 01.) A miniszterelnök azzal kapcsolatban, hogy Nagy-Britannia EU-tagsága pénteken megszűnt, azt mondta:

“A britek kilépése és az, hogy ma mindenki életben van Nagy-Britanniában, azt mutatja, hogy az Európai Unión kívül is van élet.”

Nem is olyan régen még ilyen Unió ellenes plakátokra költötte az Uniótól kapott pénzt Orbán.

Most meg Kötcsén mit mond? “…ha az EU szétesik, mi ott leszünk az utolsók között, tartjuk az utolsó gerendát, és azon fogunk dolgozni, hogy a szétesést megállítsuk és visszafordítsuk”.

Klasszikust idézzek: “és ezt most így hogyan?” Érthetőbben fogalmazva – most miért ez a pávatánc?
Piszok rosszul állhat a Fidesz a közvélemény-kutatásaik szerint. S mert a saját választóik több, mint 80 százaléka is EU párti, nem szeretné, ha tovább erodálna a tábor.”

Kapcsolódó cikkek