Miskolc bizonyos részein nincs melegvíz és nem is lesz még napokig

Megosztás

Szükséges karbantartási munkálatokat végeznek több városrész érintésével.

Elkezdte a szokásos nyári karbantartási munkákat a MIHŐ Kft. Ennek része a Jezsuita Gimnáziumnál az Avas hármas ütemét ellátó gerincvezeték cseréje is.

A társaság minden nyáron elvégzi a szükséges karbantartásokat a folyamatos és biztonságos szolgáltatás érdekében. A munkálatok ideje alatt, azaz június 22. keddtől június 25. péntek éjfélig szünetel majd a melegvíz szolgáltatás az Avason és a Belvárosban. A szolgáltatási szünet a Bulgárföldön csak rövid ideig tart majd. A karbantartás a diósgyőri városrészt nem érinti.

– Egy körülbelül 110 méteres szakaszon az elöregedett vezetékünket egy új korszerű, előre szigetelt vezetékpárral fogjuk kiváltani. Ezt a munkálatot szándékosan a nyári karbantartási időszakra időzítettük – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak, Bernáthné Barczi Judit. A MIHŐ Kft. koordinációs és kommunikációs főmunkatársa hozzátette: a munkálatokra már június elején megkezdték a felkészülést. A vezeték nyomvonalát a kivitelező feltárta, megtörtént az új vezetékek beszerzése, helyszínre szállítása és előszerelése is. (Minap.hu)

Related posts