Harmincnál is több nő perli be a Pornhubot, mert nem egyeztek bele a videójuk közlésébe

Megosztás

Harmincnégy nő perelte be a Pornhub mögött álló Mindgeek céget, mert állításuk szerint a beleegyezésük nélkül töltöttek fel róluk videókat az oldalra, írja az Independentre hivatkozva a Telex.

Isabella egyike a pereskedő 34 nőnek, és azt állítja, miután felkerült róla egy videó, a Pornhub meg sem próbált vele kapcsolatba lépni, hogy megerősítse, vajon elmúlt-e már tizennyolc éves, és a videó az ő beleegyezésével került-e fel. Isabella a videó készítésekor 17 éves, és állítása szerint az akkori barátja kényszerítette bele abba, hogy videót csináljanak. Már egyetemista volt, amikor egy barátja azzal írt rá, hogy „nem is tudtam, hogy pornóztál”. Ezután annyit sikerült kiderítenie, hogy a videót név nélkül töltötte fel valaki a Pornhubra. Azóta körülbelül kétszázezren látták.

A Pornhub közben azt állítja, a 34 nő állításai „teljesen abszurdak, meggondolatlanok és hamisak”. A videómegosztó azt is állítja, ők zéró-toleranciát hirdettek a beleegyezés nélkül feltöltött videók ellen, és minden panaszt kivizsgálnak.

Kapcsolódó cikkek