Kábítószert találtak Borsodban

Megosztás

A kazincbarcikai kollégák jelzése kapcsán tartottak házkutatást a tiszaújvárosi rendőrök egy ingatlanban, ahol kábítószert találtak – írja a rendőrség honlapja.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyik eljárása során került a hatóság látókörébe egy igrici férfi, aki feltehetően kábítószert termeszt otthonában. A nyomozók jelzéssel éltek a területileg illetékes kollégáik felé, akik 2021. április 13-án az esti órákban kutatást tartottak a jelzett ingatlanban.

A rendőrök a ház több helyiségében találtak kábítószergyanús növényeket, melyeket lefoglaltak és szakértők bevonásával vizsgálnak. Az elsődleges szakértői vélemény alapján a lefoglalt növények cannabis származékok.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves férfi kihallgatása során elmondta a nyomozóknak, hogy az interneten rendelt meg mindent, ami a kábítószer-termesztéshez szükséges volt.

A gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Kapcsolódó cikkek