Házhoz viszik az ételt a gyermekeknek a tavaszi szünetben Miskolcon

Megosztás

A miskolci önkormányzat közleménye:

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére, ingyenes, déli meleg főétkezést biztosít a hátrányos helyzetű gyermekek és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a tavaszi szünet időtartamára eső 2 munkanapra.

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel, a korona vírus fertőzés továbbterjedésének elkerülése céljából az Önkormányzat a tavaszi szünidei gyermekétkeztetést előrecsomagolt ételadagok házhoz való kiszállításával kívánja megoldani azok részére, akiknek jogosultsága a benyújtott kérelmük alapján megállapításra került.

Fentiekre tekintettel a tavaszi szünidőre eső 2 munkanapon – 2021. április 1. és 2021. április 6. napján –az étel kiszállításáról a Kórház- és Menzaétkeztetés Kft. gondoskodik.

A kiszállítás 11.00 óra és 14.00 óra között történik majd a szülők/törvényes képviselők által tartózkodási helyként korábban megjelölt címekre.

Az étel átvételére a szülő/törvényes képviselő vagy az általa meghatalmazott (két tanú adataival, aláírásával ellátott írásos meghatalmazással rendelkező) személy jogosult.

Az étel házhoz történő szállítása csak a jelen tanév tavaszi szünidejére vonatkozik.

Kapcsolódó cikkek