Hogyan válasszunk családi medencét?

Megosztás

Ahogy közeledik a jó idő, egyre több család veszi fontolóra, hogy családi medencét vásárol. De hogyan válasszunk? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Összefoglalónkban bemutatunk néhány kiváló minőségű INTEX medencét!

Főbb szempontok a választás során

Amikor családi medence vásárlása mellett döntünk, jó pár tényezőt át kell gondolni. Fontos először is az, hogy mekkora összeget szánunk rá, hiszen nagy különbségek lehetnek a kültéri medencék árai közt. Egy felfújható PVC medencetest természetesen olcsóbb megoldás, míg egy fémvázas szerkezettel rendelkező medencéért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, utóbbi azonban kényelmesebb és nagyobb élményt nyújthat. Mérlegelni kell, hogy gyakran fürdőznénk-e, hiszen ebben az esetben érdemes lehet stabilabb medencét vásárolni. A medence méretének kiválasztásánál a család mérete lehet meghatározó, de nem csak ez, hanem az alak is szempont lehet: kör alakú medencében a gyerekek könnyebben tudnak játszani, az úszás is kivitelezhetőbb lehet, de figyelembe kell venni azt is, hogy mekkora és milyen területen tudjuk elhelyezni a medencét. 

A Medence Óriás weboldalán széles választékban találhatunk családi medencéket, de medencefűtés, medencetakarók, strandcikkek és felfújható INTEX ágyak is megtalálhatók náluk nagy készlettel. 

INTEX Metal medence

Az INTEX Metal medence többfajta méretben is megvásárolható, teste színterezett fémváz. A PVC medencetestet csőváz tartja, ez pedig stabilitást biztosít. Vízforgató nem található a csomagban, ezt külön kell beszerezni. Összerakása gyors és egyszerű, két ember akár 30 perc alatt telepíteni tudja, és már indulhat is a fürdőzés! 

INTEX Easyset medence

Ennél a típusnál az erősített PVC medencetest akkor éri el végleges formáját, ha fel van fújva a karima és vizet is töltöttünk bele. Papírszűrős vízforgatót is tartalmaznak bizonyos szettek, így a telepítés után valóban azonnal és biztonságosan használható. 

INTEX Ultraset medence

Az Ultraset medence mind téglalap, mind kör alakban elérhető, könnyen összeszerelhető és hosszú távú befektetés, mivel alkatrészei ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV-fénynek is. A T-kompozit csatlakozó ugyanis úgy záródik, hogy az ellenáll a rozsdásodásnak. Homokszűrővel használandó.

Kapcsolódó cikkek