Sokkoló: saját hálószobájában ölte meg a tizenéves lányt a becsapódó autó – videó

Megosztás

A diáklány mit sem sejtve tanult, amikor váratlanul egy elszabadult gépkocsi csapódott a hálószobájába. Esélytelen volt a túlélésre, a gépjármű mindent letarolt.

A 17 éves Aramis Morát december 14-én, hétfőn este ölte meg egy a házuknak csapódó autó, miközben ő számítógépe előtt ült és a digitális oktatással kapcsolatos feladatait látta el – írta meg a Daily Star. A hatóságok szerint a tragikus baleset azért következhetett be, mert a sofőr a becsapódás előtt nem sokkal rosszul lett. A vezetőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ám

A TINILÁNY ÉLETÉT MÁR NEM LEHETETT MEGMENTENI.

Tesvére, Gustavo épp aludt, amikor a tragédia történt, ám a hatalmas zajra felriadt.
NAGYON SZORGALMAS ÉS OKOS LÁNY VOLT. AMIKOR RÁTALÁLTAM, AZONNAL ELLENŐRIZTEM A SZÍVVERÉSÉT, DE MÁR NEM LÉLEGZETT“– nyilatkozta megtörten testvére a helyi televíziónak, aki azt is elárulta: Morát különös érdeklődés fűzte a művészetekhez és a divattervezéshez.

Ezt sajnos nem lehetett kivédeni

TUDOM, HOGY BOLDOG VOLT, MERT MINDENE MEGVOLT, DE ETTŐL JÓVAL TÖBBET ÉRDEMELT. NINCS IGAZSÁG!– nyilatkozta könnyek közt Thelma, Mora nővére.

A tini iskolájában működik egy krízis-tanácsadó csoport, amely segít a diákoknak és a tanároknak megbékélni a mérhetetlen bánattal, amit a lány hiánya okozott.

Borsonline.hu

Kapcsolódó cikkek