Többen is koronavírusosak a miskolci csapat tagjai közül

Megosztás

Sajnos az idei évben már megszokhattuk, hogy a koronavírus-járvány határozza meg az éves menetrendet a legtöbb sportágban, különösen a csapatsportágakban.

A szlovák élvonalbeli hokiliga vezetése tárgyalóasztalhoz ült a szlovák kormánnyal, a megbeszélésen pedig az a döntés született, hogy október 2-án elindulhat a Tipos Extraliga 2020/2021-es szezonja. A DVTK Jegesmedvék azonban nem lép jégre az első és második fordulóban, mivel a szezon előtti koronavírus-teszteken néhány esetben pozitív lett az eredmény, így elővigyázatosságból a csapat pénteki és vasárnapi mérkőzését nem rendezik meg. A Jegesmedvék a tervek szerint az október 9-i HC Slovan Bratislava elleni találkozóval kezdik meg a bajnokságot, írja a klub honlapja.

A szerdai fejlemények szerint ugyan zárt kapuk mögött, de meg lehet tartani a sporteseményeket Szlovákiában. Ez azt jelenti, hogy az eredeti időpontban, október 2-án elindulhat a bajnokság. A DVTK Jegesmedvék az említett okok miatt várhatóan a harmadik fordulóban léphet jégre először, hazai pályán a HC Slovan Bratislava csapata ellen.

1.forduló
2020. október 2. DVTK Jegesmedvék – HK Dukla Trencin – későbbi időpontban kerül megrendezésre
2.forduló
2020. október 4. HK Nitra – DVTK Jegesmedvék – későbbi időpontban kerül megrendezésre
3.forduló
2020. október 9. DVTK Jegesmedvék – HC Slovan Bratislava 18:00 Miskolci Jégcsarnok

Borsodihir.hu

Kapcsolódó cikkek