A borsodi fideszes képviselőjelölt elmenekült a valódi kérdések elől – videó

Megosztás

Egészen érdekes, amikor egy kormánypárti képviselőjelölt azonnal elmenekül és az etikára vonatkozik, amikor egyetlen igazi kérdést kapna egy nem kormánypárti húrokat pengető médiumtól.

Koncz Zsófia, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje korábbi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy összegyűjtik a gyanúsnak tűnő ellenzéki “provokátorokat”. Állítása szerint most ilyen listázásra éppen nem készülnek. További kérdéseinkre nem adott válaszokat, a sajtóetikára hivatkozva inkább elmenekült.

Koncz kisasszony másik ügye is elég érdekes, gondoljunk csak bele, hogy a FIDESZ nyújt be petíciót saját párttársainak… az erről készült videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

“Azért kezdeményeztünk találkozást Szilvai Józseffel, a Magyar Közút vezérigazgatójával, hogy átnyújtsuk részére petíciónkat, a Tiszalúci Polgármesteri Hivatalban.
A több mint 2000 aláírást tartalmazó petíció a Tiszalúc-Tiszadob közötti útszakasz felújítására vonatkozik – vezérigazgató úr megígérte, hogy a Magyar Közút kiemelten kezeli az ügyet és hamarosan elkezdi a munkálatokat” – írja Koncz Zsófia. Hát hiába, zajlik a kampány ezerrel.

Nemzeti1.tv

Kapcsolódó cikkek