A Belcando kutyaeledelek és különleges összetevőik

Megosztás

Akinek van bármilyen házi kedvence, tudja, hogy ahogy az emberek esetében, úgy náluk is nagyon fontos odafigyelni a megfelelő táplálkozásra. Ahogy a saját ételeink esetében is ellenőrizzük, hogy miből is készülnek, fontos, hogy kutyusunk eledele is csak olyan anyagokat tartalmazzon, amik pozitív hatással lesznek az egészségére.

Kedvence.hu webáruház segítségével bemutatjuk, hogy a Belcando nedves és száraz kutyaeledelek milyen egészséges nyersanyagokból készülneknek. Ezek az összetevők nem túl nagy mennyiségben szerepelnek, de élettani hatásuk nem elhanyagolható.

A nedves Belcando kutyaeledelek alkotóelemei

A felsorolásra kerülő összetevők egy részét saját készítésű ételek segítségével is biztosíthatjuk kutyusunk számára, de a Belcando nedves tápokban egyszerre találhatóak meg, így könnyen kifejtik pozitív hatásaikat.

A cukkini, a gyerekek rémálma

Nem is uborka és nem is tök, de mindkettő tulajdonságát magában hordozza. Rendkívül alacsony az energiatartalma (32 kcal/100g), ezért egészen jól alkalmazható fogyókúrázás során is.

A bogáncs a kutyus bundájába ragadva kellemetlen, olaja viszont egészséges

Magas az E-vitamin tartalma, ezért jól alkalmazható gyulladásoknál. A normál koleszterinszintet segít fenntartani. Pozitív hatással van a bőrre, belülről fejti ki hatását.

Köles

Gluténmentes, emellett emésztése könnyű, tisztító és salaktalanító hatása van. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag: fluor, szilícium és vas tartalmú.

Vörös áfonya, nem csak mi szeretjük

Magas a C-vitamin tartalma, C-vitamin hiány esetén jól alkalmazható. Antioxidánst tartalmaz, erősíti az immunrendszert. A gazdik nyersen vagy aszalt, esetleg kandírozott formában kedvelik, a kutyusok számára pedig szintén igen egészséges gyümölcs.

Tőzegáfonya

Elősegíti a kórokozók leküzdését, remek vértisztító hatása van.

Sárgarépa, kutyák és más állatok kedvence

Magas C-vitamin tartalma miatt elősegíti a bőr rugalmasságát, és késlelteti a bőr öregedését. Csökkenti a lyukas fogak kialakulását, mivel erősíti a fogínyt, és segít a nyáltermelésben, ami helyre állítja a szájban a Ph-t.

Burgonya

Sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, roppant könnyen emészthető, és sokáig eláll.

Borsó

Jelentős a szénhidrát tartalma, 3-szor több benne a fehérje tartalom, mint a burgonyában, emellett pedig B1 és B2 vitamint is tartalmaz.

Paradicsom

Magas a víztartalma, így megakadályozza a vér besűrűsödését. Foszfort és szilíciumot tartalmaz.

A Belcando száraz kutyaeledelek különleges összetevői

A Belcando kutyatápok között minden korosztály számára megtaláljuk a tökéletes típust. Nézzük, milyen fontos összetevőkből állnak.

Pro-Vitál: beta-glukane

Gombákban és baktériumokban található meg, fokozza az immunrendszer működését. Enyhíti a bőr szárazságát, javítja a bőr hidratáltságát, emellett pedig felgyorsítja a sebek gyógyulását.

ProAgil: Zselatin

Ízületi fájdalmak csökkentésére alkalmas. Egy egészséges élelmiszer, aminek még gyógyhatása is van.

Szentjánoskenyér

Segíti az emésztést.

Azték zsályamag

Csökkenti a fáradtságot, segít a méregtelenítésben, ezáltal hozzásegít a fogyáshoz. Egyensúlyban tartja a vércukorszintet, illetve magas az esszenciális zsírsav tartalma is.

Lenmag

Rendkívül gazdag rostban, de alacsony a szénhidrát tartalma. Glutén mentes, A-, B-, C-, D- és E-vitaminban gazdag.

Zab

Remek fehérje forrás, és fehérje építő anyagot is tartalmaz. Segít az anyagcserében.

Szőlőmagliszt

Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Enyhíti az aranyér kellemetlen tüneteit

Sörélesztő

Segít az immunrendszer megerősítésében. Egyet jelent a gyönyörű börrel és szőrzettel.

Gyógynövények

Gondosan válogatott, aromás gyógynövények találhatóak a Belcando eledelekben. Csalánlevél, enciángyökér, ezerjófű, kamilla, édeskömény, földi szeder-levél és cickafarkfű keveréke kerül a Belcando száraz eledelekbe.

Moháve jukka

Segíti a sejtvédelmet természetes módon.

Kapcsolódó cikkek