A régió legnagyobb fesztiválját rendezik meg augusztusban Szerencsen

Megosztás

Augusztus végén érkezik a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Szerencseri Artúr Napok – a nyár utolsó hónapjában, 23. és 25. között a legjobb hazai előadók szuperprodukcióival, óriási színpadokkal és hatalmas interaktív kivetítőkkel is találkozhatunk.

A régió legnagyobb zenei fesztiválja ismét tárt karokkal várja az érdeklődőket. A szervezők ígérete szerint minden korosztályt és zenei igényt kielégítő, színvonalas fesztiválon vehetünk majd részt. “Tavaly is jó volt, idén is jó lesz – zárjuk újra együtt a nyarat” – írják.

A Hell, a Xixo és az MVM által is támogatott Szerencsi Artúr Napok idei első felvonásán, augusztus 23-án, pénteken az Edda Művek, a Kowalsky meg a Vega, Valmar, a Groovehouse és DJ Dominique fog zenélni.

Másnap délután Janklovics Péter humorista lép fel, ezután pedig szintén koncertekkel szórakoztatják a közönséget egészen hajnalig: fellép a Margaret Island, a Bagossy Brothers Company, Halott Pénz, Korda György és Balázs Klári, éjfél után pedig a hamisítatlan retro hangulatot képviselő Necc party-n bulizhatunk Szerencsen.

Az utolsó nap, vasárnap délután öttől a Zaporozsec zenél, majd Krisz Rudi, a Hooligans, a Tankcsapda és Majka lép fel. Éjfélkor tűzijátékkal zárják a háromnapos zenei eseményt. Aki lecsapna a jegyekre, még vehet early bird bérletet és napijegyet is a fesztivál honlapján.

Képek: Szerencsi Artúr Napok Fesztivál Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek