Tragédia: autó szorult a vonat alá, hárman is életüket vesztették

Megosztás

Vonat és személyautó ütközött össze hétfő délelőtt Méránál, információink szerint a balesetben hárman is életüket vesztették.

A katasztrófavédelem közleményéből kiderül, hogy az ütközés következtében a jármű a mozdony alá került. Az esethez az encsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik drótkötél segítségével húzták ki az autót a vonat alól, az utasokat feszítővágóval szabadították ki, de mindhárman elhunytak.

A Mávinform azt írja, “helyszínelés miatt Forró-Encs és Novajidrány között nem lehetséges a vonatközlekedés, a Miskolc-Hidasnémeti vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre és egy szakaszon pótlóbuszos közlekedésre kell számítani”.

A tragédia 7:40 körül történt, az autó a piros jelzés ellenére hajtott be a vasúti átjáróba. Az ütközést követően a vonat több száz méteren tolta maga előtt a járművet. A tragédiában egy férfi és két nő veszítette életét, tudta meg a boon.hu.

Legutóbb Miskolcon történt vonatgázolás, ott egy idős férfit sodort el a mozdony, de ő túlélte a találkozást. Nem volt ilyen szerencséje annak, aki Nyékládházán került a vonat alá.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek