Borsodiak, figyelem! Két hazai nagybank szolgáltatásai is leálltak és még várhatók nehézségek

Megosztás

Egészen pontosan a K&H és az Erste Bank végez olyan rendszerfejlesztéseket, aminek köszönhetően többek között az átutalással is problémák lehetnek a hétvégén.

Két hazai nagybank, az Erste és a K&H is arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy rendszerfejlesztés miatt egyes szolgáltatások péntek estétől hosszabb ideig leállnak, illetve leállnak – számolt be a Portfolio. A leállások a szokásosnál hosszabb időt vehetnek igénybe.

A K&H esetében a mobilbank nem lesz elérhető június 21-én 18 órától egy napig, június 22-én 18 óráig, a leállás mögött a banki informatikai rendszerek fejlesztése áll.

Az Erste Banknál több internetes és mobilszolgáltatás is érintett. A leállás két szakaszban történik: először június 21-én 22 órától június 22-én reggel 8 óráig, majd június 23-án 11:30 és 21 óra között nem lesz elérhető többek között az Erste Telebank és a George alkalmazás sem, de azonnali átutalásokat sem lehet majd indítani, június 22-én éjfél és 2 óra 30 perc között pedig fogadni sem. Hogy pontosan mely szolgáltatások állnak le és mikor, azt az Erste honlapján közzétett táblázat foglalja össze. (via Hvg)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek