Kalapáccsal ütötte, majd elgázolta áldozatát a miskolci férfi az áruházi parkolóban

Megosztás

Tragikus kimenetelű bűnesethez vezetett kedden reggel egy régóta tartó vitás helyzet Miskolcon. Egy 36 éves helyi férfi megölte egy 76 éves ismerősét, miután előzetesen dulakodásba keveredtek, majd a fiatalabb támadója kalapáccsal bántalmazta, majd végül elütötte áldozatát. A vizsgálat idejére az ALDI-t is bezárták, melynek a parkolójában történt az eset.

A rendőrség tájékoztatása szerint június 11-én körülbelül 9:20-kor a Kiss Ernő utcai ALDI áruház parkolójában történt az eset. A két férfi először szóváltásba keveredett, amely fizikai erőszakba torkollott. A 36 éves miskolci férfi kalapáccsal kezdte bántalmazni idősebb ismerősét, majd miután az elesett, rá is hajtott gépkocsijával, elsodorva a sértettet.

A 76 éves férfi az erőszakos támadás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, és a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a kiérkezésüket követően azonosították és előállították a feltételezett elkövetőt.

A gyanúsított férfit emberölés miatt hallgatták ki, akinek őrizetbe vételét és letartóztatásának indítványozását is tervezik a hatóságok az eddigi adatok alapján. A rendőrség folytatja a nyomozást a részletek tisztázása érdekében.

Frissítés – Az ALDI közleménye: A mai napon, 2024.06.11-én Miskolcon, az ALDI Kiss Ernő utca 13./a szám alatti áruházánál, az üzlet előtti területen tragikus bűncselekmény történt. Jelenleg rendőrségi intézkedés zajlik, amely során a bűncselekmény helyszínét, így az ALDI-áruházat is lezárták. Az ALDI mindenben együttműködik a hatóságokkal, egyúttal a zárva tartás és a hatósági vizsgálat idejére a vásárlók megértését kéri.

Forrás és képek: Police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek