Élő adásban hagyta faképnél az ATV stúdióját Magyar Péter

Magyar Péter

Megosztás

A Tisza Párt nagy sikert ért el az EP-választásokon, ennek apropóján hívta meg Magyar Pétert az ATV hétfő este. Miután Magyar a témában nem kapott érdemi kérdést, egyszerűen felállt és ott hagyta Rónai Egon műsorvezetőt.

A nagyjából tízpercesre tervezett beszélgetés legelején Magyar egy piros dossziét kapott, amiben Rónai elmondása alapján összegyűjtötték, hány alkalommal kapott meghívást Magyar az ATV-től, valamint tartalmazta azt a számot is, ahány alkalommal a csatorna híradója foglalkozott vele illetve a Tisza Párttal. Ezt a mappát azért nyújtotta át Rónai, mert Magyar többször is kritikával illette a televíziót, amiért nem hívják meg elégszer.

Magyar hangsúlyozta, a kampány idején, március 28-a és május 2-a között egyszer sem kapott meghívást az ATV-től, hogy beszéljen programjukról, majd várta a vasárnapi választásokra vonatkozó kérdéseket. Rónai állította, nem igaz Magyar vádaskodása, majd a Tisza Párt alelnöke Németh Sándorra terelte a szót, az ATV tulajdonosára, aki szerinte befolyásolja a műsorkészítést.

No Title

No Description

Németh Sándort minden bizonnyal az olvasók nagy többsége a Vidám vasárnap című vallási műsor vezetőjeként ismerik. Mindemellett a lelkész az ATV többségi tulajdonosa, Orbán Viktor miniszterelnök barátja, a Hit Gyülekezete pedig jogosult az állami támogatásokra is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek