Leparkolt Miskolcon közterületen, szabályosan, mégis vegzálni kezdték

Megosztás

Egyre hihetetlenebb, hova süllyedünk. Egy eddig (mások számára) nem ismert gépkocsival parkolt le Viktória, de nem egy másnak fenntartott helyen, hanem közterületen. Aztán kapott egy kedves, jóindulatú cetlit, tele empátiával és barátsággal.

Viktória az egyik helyi csoportban számolt be a döbbenetes vegzálásról, ami igazából igen nehezen érthető egy normálisan gondolkodó állampolgár számára. Ráadásul nem is újonnan ideköltözött, 11 éve lakik itt, csak most egy másik kocsival állt be.

“Sziasztok! Keresném ennek a “kedves” üzenetnek a szülőatyját, hogy a problémáját személyesen is vagy messenger üzenetben, Nekem tudja elmondani! Mellékesen megjegyezném, jogos, a kocsi eddig Tatabánya környéken volt látható, elnézést, hogy mertem másik autót venni. Ezzel ellentétben Én magam 11 éve lakok itt. A kocsim nem egy rendszámmal ellátott másnak fenntartott helyen áll, hanem KÖZTERÜLETEN szabályosan, ahol sok a lakó, autótulajdonos, és kevés a parkolóhely, mint ahogy az egész városban.

Én is jobban örülnék ha egyből a lépcsőház előtt tudnék megállni. Ha valaki újonnan ide mer költözni és autótulajdonos, azt is egyből ilyen üzenet fogadja? Eddig azt hittem, hogy ez a környék jó és most már az ilyen emberek miatt csalódnom kell” – írta Viktória.

Olyan jól sikerül a gyűlölet szítása az elmúlt másfél évtizedben, hogy már ilyen mélységekbe jutunk. Gratulálunk a cetli írójának, amiatt is, hogy ennyi szabadideje van.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek