Letörte a BAZ megyei vasúti átjáró sorompórúdját a román kamionos, majd elhajtott – videó

Megosztás

Balszerencséjére elég könnyen be tudták azonosítani az esetet követően, amikor is a Hernádnémeti-Bőcs vasútállomásnál levő sorompó rúdját felelőtlenül letörte, majd villámgyorsan el is hagyta a helyszínt.

Egy román sofőr 2023. október 24-én 15 óra körül a Hernádnémeti-Bőcs vasútállomás kereszteződésében közlekedett kamionjával. A férfi a vasúti átjáróhoz érve nem vette észre a fényjelző tilos jelzését, és a sínpályán áthaladva a félsorompó csapórúdja a pótkocsira csukódott, majd letört. A sofőr ezután elhajtott. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit január 11-én, beismerte a bűncselekmény elkövetését. 

A Miskolci Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folytatott nyomozást, a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – közölte a Police.hu.

Az esetről videó is készült, amit a Borsod24 októberben közölt is.

A félsorompó rémálma az, amit a kamionos művelt vele

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt, a Hernádnémeti-Bőcs vasútállomás mellett, 2023.10.24-én, 15 óra körül. “A román kamionos késve indult el a csak 1-percig szabad jelzést mutató fénysorompónál. A kamion akkor indult el, amikor már kb. 5-6 másodperce tilos jelzés volt. Az eredmény a videón látható.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek