Itt találkozhat Magyar Péterrel megyénkben a héten

Magyar Péter

Megosztás

A Talpra Magyarok Közössége folytatja országjárását, csütörtökön és pénteken több BAZ megyei településen tartanak gyűléseket.

Magyar Péter és csapata nemcsak Tolnát és Baranyát járja be, hanem igyekszik az egész országban ott lenni. Az országjáró körutat április 17-én kezdte meg Békés megyében, azóta baranyai, tolnai, vasi, veszprémi, hajdú-bihari településeken szónokolt a magyar belpolitikát gyökerestől felforgató új politikus. vasárnapi, anyák napi demonstrációján Debrecenben, a fideszes fellegvárban megtöltötte a város főterét, ahol pártjának és mozgalmának több képviselője és támogatója is a színpadra lépett.

Ma Szabolcsban szónokol az ikonikussá vált teherautóplatóról, csütörtökön és pénteken pedig megyénkben is találkozhat vele a közönség az alábbi helyeken és időpontokban:

Május 9. csütörtök 14:30 Sátoraljaújhely Hősök tere

Május 9. csütörtök 16:00 Tokaj Rákóczi út 30. – Hajdú köz sarok

Május 9. csütörtök 17:45 Szerencs Rákóczi-vár – Huszárvár u. 1.

Május 9. csütörtök 19:30 Miskolc Szent István tér – élő közvetítés a Borsod24 Facebook-oldalán

Másnap, pénteken folytatódik az országjárás az alábbi helyszíneken

Május 10. péntek 09:00 Tiszaújváros Bethlen Gábor út 7., a belső dísztónál

Május 10. péntek 10:40 Mezőkövesd Jézus szíve templom – Jezsuiták tere 2.

Május 10. péntek 12:45 Encs – Millenium park

Május 10. péntek 15:25 Kazincbarcika Csónakázó-tó, Kolorfesztivál színpad

Május 10. péntek 17:00 Putnok Serényi László tér 11-16.

Május 10. péntek 19:30 Ózd Városház tér 1., az Önkormányzat előtt

A megyénket érintő országjárás nem olyan tömegrendezvény lesz, mint hétvégén Debrecenben, de így is sokakat mozgathat meg Magyar Péter jelenléte, ebben messze felülmúl minden ellenzéki pártot.

A kormány és a jelenlegi ellenzék irányában egyaránt kritikus Magyar Péter pártja, a Tisza Párt aktivistái egyébként már megalakulása óta jelen van Borsod-Abaúj-Zemplén nagyobb településeinek utcáin, az EP-választásokra Miskolcon is gyűjtöttek aláírásokat, és sikeresen le is adták azokat pénteken, így nagy eséllyel képviselőket küldhetnek Magyarék Brüsszelbe.

A frissen alakult párt az önkormányzati választásokra már nem sok helyen tudott önálló jelölteket indítani, de Budapesten négy kerületben is indítanak polgármester-jelöltet, így a fővárosi listára is felkerültek. Hogy vidéken kiket fognak támogatni a választásokig hátralévő bő egy hónapban, még nem tudni, de ez alaposan felforgathatja több településen is majd az esélyeket.

Több közvéleménykutatás (Medián, Iránytű) is a második helyre jósolja a Tisza Pártot, a kormányközeli Nézőpont Intézet friss jelentése szerint is ott vannak a Fidesz mögött. A biztos pártválasztóknál 48%-ot, a Tisza Pártot 21%-ra mérik, míg a DK-MSZP-Párbeszéd szövetséget 12%-ra prognosztizálják.

Címlapi fotó forrása: Magyar Péter Facebook-oldala

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek