Miskolcon gyűjtött aláírásokat Magyar Péter pártja

Miskolcon is feltűnt a TiSza párt. Forrás: Talpra Magyarok! Telekocsi - Országos közösség Facebook csoportja, Veszelovszki Endre.

Megosztás

Szombaton hivatalosan is beindult a kampány. Szűk két hónappal a június 9-i önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti választások előtt az induló pártok és jelöltek elkezdték gyűjteni az ajánlásokat. Miskolcon első ízben jelentek meg Magyar Péter pártjának aktivistái.

A Tisztelet és Szabadság Párt (TiSza) gyűjtött aláírásokat Miskolcon. Számolt be róla Magyar Péter Facebook-oldala, valamint a Talpra Magyarok Telekocsi Országos Közösség csoportja. A beszámolók alapján a borsodi megyeszékhelyen is sokan érdeklődtek és írtak alá. Az egyik aktivista posztjából az is kiderül, idáig körülbelül hétszáz aláírást gyűjtöttek össze.

Gyűlnek az aláírások (Forrás: Talpra Magyarok! Telekocsi – Országos közösség Facebook csoportja, Veszelovszki Endre)

A TiSza Pártot eredetileg 2021-ben alapították Egerben, sokáig azonban láthatatlanok maradtak a hazai politikai térképen.

Szinte a kampánnyal egy időben elindult Varga Judit volt férjének országjárása is. Békés megye után ezekben a napokban Baranyában találkozik leendő szavazóival.

Forrás és fotók: Telex, Talpra Magyarok! Telekocsi – Országos közösség Facebook-csoportja, TiSza Párt Facebook-csoportja, Magyar Péter Facebook-oldala.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek