A fideszes Szécsényi Marianna padok festését jelentette be, de ez mintha nem egészen fedné a valóságot

Megosztás

A kormánypárti képviselő asszony ki is plakátolta, hogy megtörtént a padok lefestése, de ez a kijelentés több sebből vérzik. Leginkább az a probléma vele, hogy egy padon végeztek bármilyen munkálatokat, egy másikhoz pedig hozzá sem nyúltak.

Ezt sérelmezi egy helyi lakó, aki fotókat is küldött arról, hogy a plakát valótlanságot állít, a többes szám ugyanis nem egyenlő az egyes számmal. Bódi Péterné számolt be a részletekről az egyik helyi csoportban. “Tisztelt képviselő asszony! Ha a “padok lefestése” megtörtént, akkor miért csak egy van lefestve? Lehet, hogy én tanultam rosszul, de a pad és padok jelentése nem ugyanaz. De köszönjük, hogy legalább arra az egyre is időt és munkát fordítottak. A Serház utcán készült a fotó” – írta a panaszos. Az eredeti posztot IDE KATTINTVA olvashatják.

Mások azt vették észre a mellékelt képeken, illetve saját tapasztalatuk alapján, hogy a lefestett padnál sem egészen stimmel minden. A fa részeket úgymond “legányolták” valamivel, de a fémrészek ugyanolyan rozsdásak, kopottak, azokhoz nem nyúltak. A másik padnál pedig a fa részekhez sem. Volt, aki megemlítette, hogy itt már a sima festés nem segít, a padok elhasználódtak, legkevesebb a fa léceket cserélni kellene újakra.

Ez a pad nemigen lett lefestve, ez nem képezheti vita tárgyát. De a másiknál is akadnak gondok a fémes résznél.

Az egyik padhoz nemigen nyúltak, a másikat félig festették le, ez nem biztos, hogy pluszpont egy kampányidőszakban. De a magyar valóságot tükrözi, hogy már ezt is megköszönték Szécsényinek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek