Egy pontot itthon tartott a DVTK a Kecskemét ellen

Megosztás

Szombaton délután rendezték a labdarúgó NBI 30. fordulójának DVTK-Kecskemét mérkőzését. Akik látták az összecsapást, megegyezhetnek: a szezon legunalmasabb meccse volt.

Döntetlennel végződött a a Diósgyőr – Kecskemét összecsapás, ami a mérkőzés képét látva nem akkor meglepetés. Az összecsapáson a DVTK játszott mezőnyfölényben, de ezt nem tudta igazán veszélyes lehetőségekre váltani. A hazaiaknak a több mint 90 perc alatt még kaput eltaláló lövésük sem volt.

A kecskeméti csapat sem kényeztette a szurkolóit túl sok helyzettel. Ők is mindössze 3 kaput eltaláló lövésig jutottak. Igaz a mérkőzés végéig izgulhattak a szurkolók, hiszen a 93. percben a Kecskemét eldönthette volna a mérkőzést. Horváth iramodott meg egy labdával, de ahelyett, hogy a középen üresen érkező Pálinkáshoz passzolt volna, inkább ballal kapura lőtt, Odincov védett.

A mérkőzést végül a 96. percben fújta le a játékvezető.

A döntetlennel a Kecskemét megszerezte a biztos beatmaradáshoz szükséges 1 pontot, a DVTK pedig továbbra is a bajnokság 7. helyén áll, 2 ponttal a ZTE előtt és 1 ponttal lemaradva a DVSC-től. Igaz a debreceni együttes csak ma este lép majd ismét pályára.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek