Szombattól több helyen útlezárás lesz Miskolcon, komoly torlódások is kialakulhatnak

Megosztás

Április 27-étől kezdődnek a munkálatok, el is fognak tartani egy darabig. A közlekedők óvatosabban és figyelmesebben haladjanak, végső soron a mi érdekünk, hogy ezek a munkálatok elkészüljenek.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. 2024. április 27-vel elkezdi a város forgalmasabb útjain a gyalogátkelő helyek, a kerékpáros nyomvonalak és egyéb lekopott útburkolati jelek festési munkáit. A munkálatok saját kivitelezésben és
alvállalkozó bevonásával történnek. A festési munkák a melegebb idő beköszöntével kezdődhetnek el. A munkát többféle technológiával (hideg plasztik, oldószeres festék) végzik el – közölte szerkesztőségünkkel a Miskolci Városháza.

Az elmúlt hetekben a Társaság Útellenőri Szolgálatának és Műszaki ellenőreinek előzetes felmérése alapján a festési munkák előkészítése folyt. Ekkor meghatározásra kerültek az első ütemben felújító festésre kerülő útszakaszok. A munkák első körben a Miskolctapolcai u., Csabai kapu, Görgei A. u., a Belváros és az Avas területén indulnak, majd folytatódnak a város főbb közlekedési útvonalain.

A festési munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra. A Miskolc Holding tagvállalataként működő Városgazda igyekszik a feladatot a hétvégén, kisebb forgalom mellett, illetve az éjszakai órákban elvégezni. A forgalmasabb útszakaszokon torlódás alakulhat ki, ezért kérik az arra közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek