Miskolci diáklány szerezte meg az első helyet egy országos pályázaton

Megosztás

“Adj egy mosolyt ajándékba” címmel írták ki az országos pályázatot gyermekek részére. A miskolci diáklány el is hozta az első helyet az egyéni kategóriában.

2024. áprilisában lezárult az „Adj egy mosolyt ajándékba!”” országos gyerekpályázat. Nagyon szép miskolci sikerrel.

Országos pályázaton az egyéni kategóriában az első helyet egy Miskolci diáklány nyerte, aki verses formában és képekkel dokumentálva mutatta meg, hogy hogyan okozott mosolyt az emberek arcára legyen szó védőnőről, bolti eladóról, fodrászról, pedagógusról és sok hétköznapi hősről, akikkel nap, mint nap találkozik az ember az utcán. Ezzel a munkával kiérdemelte az első díjat!

A Fiatalok az Emberi Jogokért Magyarország országos kreatív pályázatának díjátadó gáláján a “Adj egy mosolyt ajándékba” című eseményen diákok és pedagógusaik mutattak különleges példát a közösségépítés fontosságáról most szombaton.

“A pályázat egyik célja a társadalmi összefogás és közösségépítés volt, melynek egyik legegyszerűbb eszköze a mosoly, amelyet ha te adsz másoknak, előbb-utóbb vissza is tér hozzád” – írták a szervezők. Másik célja az emberi jogok megismertetése a társadalommal. A tapasztalatok szerint az emberek 1-2 jognál többet nem igen ismernek a 30 alapvető jogaikból. Ezért is fontos, hogy lehetőséget adjunk ezen jogok megismerésére.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek