Zúzalékos utakat újít fel a Városgazda

Megosztás

Az elmúlt időszak kedvezőtlen időjárási körülményei jócskán megviselték a miskolci zúzalékos úthálózatot. Mivel a felület átázott, eddig nem lehetett elvégezni a szükséges javításokat, de a jó idő beköszöntével hamarosan erre is sor kerül, közölte a Városgazda.

A tájékoztatás szerint az elmúlt hetekben, a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése, és a beérkezett lakossági és önkormányzati képviselők bejelentései alapján, a javítási munkák előkészítése folyt.

A javítási munkákat a Városgazda – az időjárás függvényében- 2024. április 22-én Miskolcon, az Árok utca, Bábonyibérc, Dóczy, Feszty Árpád utcák és Bodótető térségében kezdi meg, majd ezt követően folytatódnak a város többi területén található zúzalékos utak szükség szerinti javítási munkái, összesen 107 utcában, 148.000 négyzetméteren.

Tavaly májusban a Borsod24 is beszámolt róla, hogy közel 50 utcában, 60.000 négyzetméternyi felületen történt meg a zúzalékos útjavítás a teljes város területén. A munkálatok akkor Miskolc-Pereces városrészt, majd ezt követően Diósgyőr, Bodótető, Bábonyibérc területeket érintették.

Kép: Mocsári László

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek