Okosóra fémallergiásoknak

Megosztás

Az okosórák hódítása nem véletlen: ezek a szerkezetek számos funkcióval rendelkeznek, nemcsak az időt mutatják, mint egy hagyományos karóra, hanem az egészségünk védelmét is szolgálják. Okostelefonunkkal összekötve pedig hasznos információkat jelenítenek meg.

Nem mindegy azonban, milyen típust választunk, gondolni kell arra, hogyan mutat majd a csuklónkon az adott darab, mekkora a súlya, milyen gyakran szorul töltésre. Egyeseknek az is számít, milyen az óra hátlapja. A fémallergiások bátran választhatják a CoolMobile.hu kínálatában is kapható Xiaomi Redmi Watch valamelyik modelljét, hiszen ezeknek a hátoldala műanyagból készült. Nézzük, mi jellemzi még ezeket a készülékeket!

A Xiaomi Redmi

A Redmi márkanév hallatán először a mobiltelefonok jutnak eszünkbe, ami nem véletlen, hiszen ezzel az eszközzel tört be a hazai piacra is a gyártó. Mindegyik kategóriában kínálnak készülékeket, népszerűségük nagy.

A Redmi azonban nemcsak telefonokat, hanem más hasznos tárgyakat is gyárt: okosórákat és vezeték nélküli fülhallgatókat is találunk a kínálatukban. Ezek is nagyon kedvező áron szerezhetők be, és a minőség szempontjából sem lehet okunk panaszra.

A Redmi okoseszközei segítik a mindennapi munkánkat, hasznosnak bizonyulnak az élet több területén. A Xiaomi Redmi Watch egy olyan kiegészítő, amely feldobhatja az öltözékünket is, nem mellesleg számos funkciójával az egészségvédelem területén is hasznosítható. Ismerkedjünk meg két közkedvelt verziójával!

A Xiaomi Redmi Watch 2 Lite

Az egyik modell, ami a CoolMobile.hu oldaláról is megrendelhető, az a Xiaomi Redmi Watch 2 Lite, amely akár divatos kék színben is elérhető. Ez a készülék 2021-ben jelent meg, súlyra nagyon könnyű, mindössze 35 gramm. Mérete: 41,2 x 35,3 x 10,7 mm, a képátló 1,55 hüvelyk.

A kijelzője TFT LCD technológiával készült, ami nem mondható rossznak, ahogy a képfelbontás sem: 360 x 320 pixel. A számlapra pillantva játszi könnyedséggel leolvashatjuk a pontos időt, de azokat az adatokat is, amelyeket megjeleníteni kívánunk. Itt is személyre szabható az elrendezésmód, ahogyan más készülékeknél is.

A sportoláshoz, az egészségmegőrzéshez ez a modell is kiváló, hiszen több mint 100 edzésmód közül választhatunk: az óra pontosan fogja mérni, mennyit teljesítettünk.

A Xiaomi Redmi Watch 2 Lite alkalmas pulzus,- és véroxigénszint-mérésre, az alvás monitorozására és a női ciklus követésére is, továbbá a stressz-szintet is figyelemmel követi, akár hasznos tanácsokat is kaphatunk tőle. Kiváló aksijának hála 10 naponta elég tölteni, éjszaka is nyugodtan viselhetjük.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active

A másik kiemelkedő modell a Xiaomi Redmi Watch 3 Active, amely 46,9 x 38,9 x 10,9 mm-es, súlya 42 gramm, fekete és szürke színben is kapható. A kijelzője nagyobb: 1,83 hüvelykes, a képfelbontása pedig 280 x 240 képpont. Pár funkció – pl. GPS, iránytű – hiányzik belőle, de ugyanúgy használható edzéshez és egészségvédelemhez.

Érdemes megtekinteni mindkét terméket, és a paraméterek alapján igényeink szerint dönteni közülük.

Kapcsolódó cikkek