A miskolci Palácsik Tímea vallomása kavarhatja meg a dubajozós lányok perét

Megosztás

Felolvasták a miskolci születésű, napjainkban Ráthonyi-Palácsik Tímea néven élő médiaszereplő, egykori modell vallomását a dubajozós lányok perében a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Kiderült, az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki őt először a filmügyi kormánybiztos Andy Vajnának, hostessként.

A vallomást Palácsik még akkor tette, amikor Vajna felesége volt, a találkozásuk történetét saját maga árulta el a kihallgatását végző nyomozóknak. A vád szerint nagyjából 170-175 centiméter magas, angolul beszélő, polgári értékrendet(!!) képviselő lányokat kerestek dubaji hoszteszmunkákra, valamint fotózásra, ami inkább a szex bevállalását jelentette. Üzletszerű kerítés miatt több éve húzódik az ügy, a hazai modellvilág leghíresebb szereplői és sztárok is érintettek.

A K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával zajló perben Palácsik régebbi vallomásából kiderült, a férfi közvetítette ki őt Vajnának, mint hostess, de állítása szerint szexuális szolgáltatásról nem volt szó, csak erotikus aktképek készítéséről. „Nem tudtam, Andy pontosan mit akar, először azért találkozgattam vele, hogy elkísérjem vacsorázni és ezért adott hoszteszpénzt.”

Az azóta kétszer megházasodó médiaszereplő K. Zoltán szerepéről is beszélt.

„Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért.”

Az ügyészség szerint Dubajba, Abu-Dzabiba, Mexikóba, Párizsba és Londonba is közvetítettek ki modelleket „fotózásra”, ami a gyakorlatban szexet is jelentett, ezzel heti 300 ezer és 2 millió forint közötti összeget lehetett keresni.

Kép: Ringier archívum

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek