Bombariadó a Miskolci Járásbíróságon

Megosztás

Mindkét irányból lezárták a bíróság és az ügyészség utcáját, a környékre még gyalogosan sem lehet bemenni.

Olvasónktól érkezett nemrégiben egy fotó, amelyen az látható, hogy a rendőrség mindkét irányból lezárta az utcát. A képhez csatolt információ szerint a bírósági épület környékre gyalogosan és autóval sem lehet bemeni.

A hírek szerint bombariadó volt a Miskolci Járásbíróságon, emiatt zárták le 12:30-kor a teljes utcát. Jelenleg a rendőrség robbanószerkezetekkel foglalkozó szakemberei vizsgálják a helyszínt. A jelenlegi várakozások szerint délután 2 óráig biztosan nem lehet a bíróság épületébe visszamenni, illetve az utcába sem lehet behajtani.

A bíróság szóvivője kérdésünkre, hogy milyen gyakoriak a hasonló esetek elárulta: amióta 10 évvel ezelőtt felszerelték a fémdetektoros beléptető kapukat, azóta emlékei szerint nem fordult elő ilyen eset. Ezt megelőzően volt példa hasonló fenyegetésre.

Azóta az MVK Zrt. is kiadott egy közleményt:

“A 11-es autóbuszok terelt útvonalon közlekednek. A rendőrség lezárta a Dózsa György utcát a Palóczy László utca és a Fazekas utca közötti szakaszon, emiatt a 11-es autóbuszok mindkét irányban a Kis-Hunyad utca – Dayka Gábor utca – Vologda utca útvonalon közlekednek. Megállóhelyet nem érint az útvonal változása” – írták Facebook bejegyzésükben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek