Csodaszép képek a tavaszi Zemplénből – a libegőtől az épülő függőhídig

Megosztás

A korán érkezett tavasz szépségeit a Zemplénben különösen könnyű észrevenni. A gyönyörű táj már önmagában is csodás látnivaló, de a további képek is könnyen rabul ejthetnek minket.

Az idei tavasz különösen korán érkezett és nagyon úgy tűnik, hogy a tavaszi szünet nagy részében, a húsvéti ünnepek alatt remek időjárás segíti majd, hogy a szabadban tölthessük szabadidőnket.

Tóth István csodaszép fotóit látva mi is azonnal egy zempléni kirándulásra vágynánk, alighanem vagyunk így jónéhányan. A képek készítője is ezen a véleményen van: Tavasz néző a Magas-hegyről.

Hamar érkezett a tavasz, mely megtorpant egy kicsit, ám úgy tűnik, hogy a húsvéti ünnepekre ismét új erőre kap. Sokan várják ezt, mely alkalmas lehet egy-egy kirándulásra. Erre kiválóan alkalmas egy libegős, vagy a bátrabbak részéről egy gyalogos séta a Magas-hegyre, ahonnan bepillanthatunk a tavaszi tájba, és beszippanthatjuk a friss tavaszi levegőt. “Aki teheti, használja ki ezt a lehetőséget, irány a szabadba!” – adott tanácsot Tóth István.

A fotókat látva ismét elkönyvelhetjük, hogy Magyarország egyik leggyönyörűbb megyéjében lakunk.

Köszönjük a képeket Tóth Istvánnak. Melyik a kedvencünk?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek