Mi illik hozzám: az arany vagy ezüst ékszer?

Megosztás

Ez egy olyan kérdéskör, amely már régóta foglalkoztatja a hölgyeket – és jogosan. A bőr árnyalatának ugyanis jelentős szerepe van a kiegészítők kiválasztásában: ha rosszul választasz, akkor a hiányosságaid könnyedén reflektorfénybe kerülhetnek.

De szerencsére néhány egyszerű módszerrel felmérhető, hogy a meleg vagy a hideg típusba tartozol, amely alapján már gyerekjáték lesz eldönteni, hogy az ezüst vagy az arany ékszerek állnak-e jobban neked.

Milyen színűek a vénák a csuklódon?

A legkönnyebben úgy tudod meghatározni a szépségtípusodat, hogy megnézed, milyen színűek a csuklód belsején a vénák. Fontos, hogy ezt természetes fényben tedd meg, mivel a mesterséges fény befolyásolja majd az eredményt.

Amennyiben úgy látod, hogy az ereid inkább zöldes színűek, akkor biztosra veheted, hogy a meleg típusba tartozol, és a Chimera Ékszer arany kiegészítői állnak a legjobban neked, legyen az akár egy karkötő, bokalánc, karóra vagy nyakék.

Abban az esetben viszont azt látod, hogy kékes árnyalatúak, akkor hideg típus vagy, és érdemes ezüst ékszereket választanod.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az erek színének egyértelmű meghatározása nehézkesnek bizonyul. Ilyenkor célszerű lehet a “kendőtesztet” is elvégezned. De mit takar ez pontosan?

A kendőteszt

Ennek a módszernek a lényege, hogy két kendőt tekersz a nyakad köré, egy aranyat és egy ezüstöt, és megfigyeled, hogy a sál hatására milyen lesz az arcbőröd.

Ha úgy látod, hogy az arany színű kendő ragyogóvá és egészségessé varázsolja, akkor az annak a jele lesz, hogy az arany ékszereket érdemes preferálnod. Ellenkező esetben pedig az ezüst ékszerek jelentenek jó választást.

Ahhoz viszont, hogy megfelelő eredményt kaphass, fontos, hogy a teszt megkezdése előtt távolítsd el a sminkedet, és fésüld úgy a hajad, hogy egyáltalán ne legyen lokni az arcodon!

Mit tegyél, ha mégis szeretnél a típusodhoz nem illő ékszert viselni?

Ebben az esetben a fülbevalókról és a nyakláncokról mindenképpen le kell mondanod, de az egyes kiegészítőket – mint a gyűrűk, a bokaláncok és a karkötők – nyugodtan választhatod. A kézen, illetve lábon hordott ékszerek ugyanis nem befolyásolják majd jelentősen az összképet.

A fentebb is említett Chimera Ékszer kínálatában igazán impozáns darabokat találhatsz. Az arany ékszer választékukból a lóhere medállal ellátott sárgaarany karkötők és a függő kövekkel készült sárgaarany bokaláncok az abszolút kedvenceink.

De a fehér opállal díszített levélmintás ezüstgyűrű és az ezüst karlánc a végtelen szív medállal szintén igazán elnyerte a tetszésünket. Előszeretettel viselhetjük őket az elegáns öltözékeink részeként.

Reméljük, hogy hasznosnak bizonyul az útmutatónk, és megkönnyíti számodra azoknak az ékszereknek a kiválasztását, amelyekkel igazán tündökölni tudsz majd.

Kapcsolódó cikkek