A sajószentpéteri elkerülőn most egy kamion száguldott forgalommal szemben

Megosztás

Már nem az első és gyaníthatjuk, hogy nem is az utolsó sofőr, aki teljesen benézi az átalakított felhajtót-lehajtót és szembemegy a forgalommal. Óriási szerencse, hogy ebből sem lett baleset.

Az egyik közlekedési csoportban Vida S. József figyelmeztette az arra haladókat, hogy kamion száguld szemben a forgalommal. Ez a mutatvány úgy sikerülhetett, hogy Sajószentpéternél a 260-ról a 26-os útra balra a felhajtón ment ki Miskolc irányába, kikerülte a körforgalmat. Onnantól padlógázzal haladt folyamatosan szemben a forgalommal.

A további leírásból kiderült, hogy próbáltak villogni a kamionosnak, de nem vette észre, hogy mi lenne a probléma, sokáig száguldott tovább. Végül, az információk szerint mégis észlelte (jóval később), hogy nagyon nem jó irányban halad és nagy járművével visszafordult. Csilla azt írta, hogy ő jelezné ezt a posztoló helyében a rendőrségen, tudjanak róla, mert bármikor előfordulhat újabb ilyen eset. Még jobban ki kéne táblázni a körforgalmat az új útról letéréskor. Más ismerős is jelezte, hogy nagyon kellett figyelni melyik sávba menjen, lehetne bolondbiztosabb a kialakítása – erősítette meg Csilla. József azonban rögtön válaszolt, hogy a bejelentés azonnal megtörtént.

Valóban ennyire elrontható az ominózus felhajtó-lehajtó?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek