Komoly útfelújítás kezdődik Kazincbarcikán

Megosztás

Évről évre csak egyre nő a városon áthaladó gépjárműforgalom, az utak állapota pedig csak romlik. Számos nagyobb forgalmú és jelentős területen is városi utak újításába kezd Barcika.

Kazincbarcika Város Önkormányzata négy nem csúcsfrekventált, de mégis nagyobb forgalmú és jelentős területen is városi utak újításába kezd. Ezek egyike a Tóth Árpád út. Lövey Zoltán, a terület önkormányzati képviselője szerint, ahogyan országunkban, úgy városunkban sem ideálisak az útvonalak, cserébe Kazincbarcikán is időről időre egyre több autó mozgását tapasztalja.
 

„Városunkban több kilométernyi útszakasz lesz felújítva, és hála Istennek az én választókörzetemben is teljes megújulás vár a Tóth Árpád útra – fejezte ki örömét Lövey Zoltán a Kolorline hasábjain. – Az itt lévő üzletek és irodák miatt megnövekedett forgalom igényli az utak felújítását. Nyomában balesetmentesebb közlekedésre számítunk, és kátyúk nélkül az itt lakókat is kisebb zajterhelés éri majd.”

A képviselőtől azt is megtudhattuk, hogy terveik része a jövőben a két közeli belső tér közlekedő útjainak felújítása is. Lövey Zoltán úgy tapasztalja, hogy a lakók és a környékre járó vásárlók örömmel értesülnek a fejleményekről, a két tér várható rendbetételéről.

Klimon István alpolgármester külön hangsúlyozta, hogy milyen fontos, hogy a városban ne csak a főutca újuljon meg, hanem olyan egyéb utcák is, ahol nagyon sok lakó találkozik az útburkolattal. Úgy véli, hogy közülük egyesekre már nagyon ráfért a frissítés.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek