A DVTK-tól menesztett Kuznyecovot bejelentették új csapatánál

Megosztás

Információk szerint péntek este is tárgyalt a Diósgyőr volt edzője és leendő klubja és közel a megegyezés. Ugyanakkor apró bökkenő, hogy az az edzői állás jelenleg betöltve, így ha igazak az értesülések, hamarosan két bejelentéssel leszünk gazdagabbak. Meg is történt mindkét bejelentés, Kuznyecov Győrbe igazolt.

A Kisalföld és a Nemzeti Sport információi szerint is Kuznyecov Szergej veheti át az NB II-ben szereplő ETO FC Győr irányítását. A tréner érkezését hamarosan hivatalosan is bejelenthetik.

A Kisalföldhöz hasonlóan a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy Kuznyecov Szergejjel ismét tárgyalóasztalhoz ült az ETO vezetése, és ha sikerül megegyezni, a szakember hamarosan átveheti az NB II-es csapat irányítását.

Ahogy arról a Kisalföld is beszámolt, csütörtökön Győrben járt Kuznyecov – aki legutóbb az NB I-ben szereplő DVTK-t irányította –, és az ETO vezetőivel tárgyalt arról, hogy átveszi a csapat irányítását a spanyol Antonio Munoztól. Akkor még úgy tűnt, nem születik megállapodás, hiszen a két fél álláspontja szakmai és anyagi kérdésben is elég távol állt egymástól. Péntek estére azonban a hírek szerint megváltozott a helyzet, mindkét fél engedett saját feltételeiből.

Frissítés: Szombaton délelőtt menesztették Munozt a Győrtől, így Kuznyecov érkezése szinte biztosra vehető. „Vezetőségünk szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal. A spanyol tréner az előző szezon 29. fordulójában vette át a felnőtt gárda irányítását (…). Munoz mellett távozik a szintén spanyol Ibón Arrieta, valamit az ETO Akadémiánál dolgozik a jövőben Gyagya Attila erőnléti edzőként, és Márkus Gábor videóelemzőként” – jelentette be szombat délelőtt a honlapján az ETO FC Győr. 

Az Eto.hu hivatalosan is megerősítette szombat délután, hogy Kuznyecov az ETO FC Győr vezetőedzője, meg is történt a bejelentés.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek